Alles voor uw presentatie

VitoCard is een onderdeel van een internationaal producent en leverancier van vitrine- en toonbankkaarten. In onze onderneming zijn wij continu op zoek naar vooruitstrevende oplossingen. Daardoor kunnen wij uw bedrukte en onbedrukte VitoCards leveren in alle soorten en maten, maar kunnen we U toch een snelle service garanderen. U kunt naast VitoCards bij ons ook terecht voor VitoCard en Evolis printers, folie’s en linten in diverse kleuren en formaten met alle bijbehorende software. Bij ons mag u ook de beste technische service & support verwachten op uw ViToCardprinters, en software. Daarnaast besteden we veel aandacht en tijd in het geven van een gedegen uitleg van uw systemen op alle niveaus. Vanaf nu heeft u één antwoord op al uw Toonbankvraagstukken.

  • Een totaaloplossing
  • Sterk in maatwerk
  • Deskundig en persoonlijk

Uw toonbank presentatie

De toonbank is het visitekaartje van uw winkel. U besteedt veel aandacht aan de kwaliteit en een goede plaats voor uw producten. Ook wilt u uw klanten op de juiste en duidelijke manier informeren over uw producten. Daar zijn verschillende manieren voor en dat zijn niet altijd de meest praktische of goedkoopste. Tot op zekere hoogte zijn we allemaal tevreden over hoe onze winkel en onze toonbank er uit ziet. Gewoon omdat we dat zelf vinden of omdat we complimenten krijgen van klanten en collega’s. En omdat het al jaren zo is en het al jaren goed gaat laten we het zo.

Met ViToCard printers zet u een stap naar een nieuwe manier van denken door een print en plak systeem waarmee u zowel de prijsplaatjes in de toonbank als de stickers op uw voorverpakte waar kunt maken voor minder geld dan u tot nu toe betaalde en…. De afdrukken en stickers zijn water- en krasbestendig, kunnen tegen temperaturen van 90 °C tot -40°C en hebben geen last van schoonmaakmiddelen zoals chloor en Topax.

Het vitrinekaartje is een plaatje

Het principe van de ViTo Card is simpel, u schaft de duurzame kunststofkaartjes aan en vanaf dat moment kunt u zelf bepalen of u het bedrukken ervan aan ons over laat of dat u zelf een printer aanschaft om het proces zelf in de hand te hebben.

Uitstekende kwaliteit

De kunststof kaartjes van ViTo Card zijn 5 jaar gegarandeerd kleurechtslijtvast en HACCP goedgekeurd. Het geselecteerde kunststof is bestand tegen temperaturen van -40 tot +90 °C en kan zonder problemen in de diepvries of de afwasmachine.

Offerte aanvraag

U wilt graag een indicatie over de kosten van uw wensen. Vul dan vrijblijvend het  offerte aanvraagformulier in op onze special offerte pagina. Wij nemen contact met u op om uw wensen te bespreken en een offerte op maat te maken.